Voor wie?

Op weg naar Heling is bedoeld voor iedereen die bezig is met het thema Genezen op eigen kracht. De focus ligt op de dieper liggende oorzaken van ziekte en genezing.

– Het is mogelijk dat je zelf ziek bent en benieuwd bent naar wat je zelf kunt doen om je gezondheid te bevorderen naast je medische traject.

– Ook kan het zijn dat je na een operatieĀ  steeds maar bezorgd blijft voor een terugval en daarom op zoek bent naar manieren om de dieper liggende oorzaak aan te pakken.

– Daarnaast kan het ook zijn dat je – net zoals ik zelf heb gedaan – niet op de reguliere manier onder behandeling wilt en inspiratie wil opdoen hoe je genezing op eigen kracht kunt aanpakken.

Voor de duidelijkheid: Ik ben geen arts.
Ik ben coach en ervaringsdeskundige. Er is veel mogelijk, maar het gaat er om dat jij doordringt tot de kern van je levenspad. Het is de kunst om in de spiegel te durven kijken en je te leren afstemmen op de boodschap die verborgen ligt in de situatie waarin jij je nu bevindt. Ik wil je hier graag bij helpen. Het vraagt innerlijke kracht, bereidheid en doorzettingsvermogen. Jij zit aan het stuur en bepaalt de koers. Ik kan je hierbij inspireren, feedback geven en ondersteunen.