Workshops

Dinsdag 31 maart en 14 april
Is in verband met de Corona maatregelen verplaatst naar 9 & 23 juni

Dinsdag 9 en 23 juni 10.00 – 17.00
Tweedaagse Workshop Op weg naar Heling
Ontmoetingspunt t’ Helder
Helderse weg 31
5825CE Overloon
Nederland
Bijdrage € 150,-
Aanmelden via email hanskunneman@gmail.com
(Maximaal 8 deelnemers)

In de workshop  ga je – ter ondersteuning van je medische traject – actief aan de slag om het zelfgenezend vermogen van je lichaam vrij te maken.

In de workshop gaan we op een diep niveau op zoek naar wat je in jouw specifieke situatie te doen staat. We maken daarbij gebruik van verschillende helpende technieken. Wanneer je innerlijke balans verstoord is spoort het lichaam je via stresssignalen aan tot verandering. Het spiegelt de ontkrachtende patronen die in je  werkzaam zijn. Door een teveel aan stress kun je ziek worden. In de workshop leer je bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt, wat ‘ lekkage’ veroorzaakt. Door wat je remt geduldig te onderzoeken en te transformeren ontlast je het lichaam en ontstaat er steeds meer ruimte voor het zelfgenezend vermogen. Ook krijg je tools aangereikt om te ontspannen en te vitaliseren. Na  afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld hoe je genezing  vanuit een holistisch perspectief kunt bevorderen.

We werken op vier niveau’s, die elkaar versterken en aanvullen

Vanuit de fysieke invalshoek bekijk je de mogelijkheden om te ontgiften en te vitaliseren. Ook is er aandacht voor voeding.

 

Vanuit de energetische invalshoek ervaar je hoe je lichaam je voortdurend informeert over je welbevinden. Waar stroomt het? Waar blokkeert het? Wat is hierbij de rol van je aandacht? Ook maak je kennis met de rol van het energetisch geheugen in je lichaam.

Vanuit de psychische invalshoek onderzoek je de patronen die in je werkzaam zijn. Welke gedachten steunen je en welke gedachten ontkrachten je juist? Je geeft aandacht aan je pijnlichaam, de totale som van alles wat je niet hebt kunnen verwerken. Hoe ga je met jezelf om? Welke deelpersoonlijkheden kun je onderscheiden?

Vanuit de spirituele invalshoek verbind je je met het innerlijk weten, het deel in ons dat ons altijd vanuit heelheid terzijde staat. Om de raad van je innerlijk weten te kunnen ontvangen is het nodig om jezelf stil te maken en vanuit die ruimte  in vertrouwen te luisteren. Ook gaan we op zoek naar de manier waarop dat wat je NU meemaakt zinvol zou kunnen zijn voor je ontwikkeling.