Workshops

Workshop

15 januari 2020 10.00 – 17.00
Workshop Op weg naar Heling
Elaisa Energetic Wellness
Nationaal Parklaan 7,
3650 Dilsen-Stokkem
België
Bijdrage €120,- (inclusief toegang tot het Energetic Wellness center)
Opgave via hanskunneman@gmail.com

26 januari en 9 februari 2020 10.00 – 17.00
Tweedaagse Workshop Op weg naar Heling
Ontmoetingspunt t’ Helder
Helderse weg 31
5825CE Overloon
Nederland
Bijdrage € 150,-
Opgave via Eventbrite

In de workshop  ga je – ter ondersteuning van je medische traject – actief aan de slag om het zelfgenezend vermogen van je lichaam vrij te maken.

Wanneer je innerlijke balans verstoord is spoort het lichaam je via stresssignalen aan tot verandering. Het spiegelt de ontkrachtende patronen die in je  werkzaam zijn. Door een teveel aan stress kun je ziek worden. In de workshop leer je bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt, wat ‘ lekkage’ veroorzaakt. Door wat je remt geduldig te onderzoeken en te transformeren ontlast je het lichaam en ontstaat er steeds meer ruimte voor het zelfgenezend vermogen. Ook krijg je tools aangereikt om te ontspannen en te vitaliseren. Na  afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld hebt hoe je genezing  vanuit een holistisch perspectief kunt bevorderen.

We werken op vier niveaus,
die elkaar versterken en aanvullen

Vanuit de fysieke invalshoek bekijken we de mogelijkheden om te ontgiften en te vitaliseren. Ook is er aandacht voor voeding.

 

Vanuit de energetische invalshoek ervaren we hoe ons lichaam ons voortdurend informeert over ons welbevinden. Waar stroomt het? Waar blokkeert het? Wat is hierbij de rol van onze aandacht? Ook maken we kennis met de rol van het energetisch geheugen in ons lichaam.

Vanuit de psychische invalshoek onderzoeken we de patronen die in ons werkzaam zijn. Welke gedachten steunen ons en welke gedachten ontkrachten ons juist? We geven aandacht aan ons pijnlichaam, de totale som van alles wat we niet hebben kunnen verwerken. Hoe gaan we met ons zelf om? Welke deelpersoonlijkheden kunnen we onderscheiden?

Vanuit de spirituele invalshoek verbinden we ons met het innerlijk weten, het deel in ons dat ons altijd vanuit heelheid terzijde staat. Om de raad van ons innerlijk weten te kunnen ontvangen is het nodig om ons zelf stil te maken en vanuit die ruimte  in vertrouwen te luisteren. Ook gaan we op zoek naar de manier waarop dat wat we NU meemaken zinvol zou kunnen zijn voor onze ontwikkeling.